Over Zorggroep Liante

Zorggroep Liante bestaat sinds 1 januari 2012. Voorheen was onze stichting bekend onder de naam Et Bientwark. Liante staat voor bindmiddel. En het verbinden van mensen is precies wat we doen. Niet alleen mensen die bij ons wonen, maar ook medewerkers, vrijwilligers, omwonenden en mantelzorgers. Zorggroep Liante is er voor iedereen.

Meer informatie over Zorggroep Liante

Zorggroep Liante en Lycklama Stins

Van de lokale gemeenschap van Wolvega en omgeving wordt meer en meer gevraagd om samen te werken en onderling sterke verbindingen te creëren. Dit heeft alles te maken met de manier waarop ouderenzorg tegenwoordig is ingericht. De focus ligt op het langer thuis blijven wonen van ouderen, zolang dat tot de mogelijkheden behoort. Dit vraagt om extra goed naar elkaar om te kijken en elkaar, waar nodig, te helpen en ondersteunen.

Zorggroep Liante doet precies hetzelfde en levert 24 uur per dag passende zorg voor haar bewoners en/of cliënten. Dit doen wij met teams die nauw bij hen betrokken zijn. Dit zijn onze zorgmedewerkers met ieder hun eigen specialisatie, mantelzorgers, vrijwilligers en de naasten van onze bewoners en cliënten.

Onze woonlocaties

Zorggroep Liante heeft locaties in Drachten, Oosterwolde, Haulerwijk, Appelscha, Wolvega en Noordwolde – elke locatie heeft een geheel eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Het zorgt ervoor dat mensen zich thuis voelen. Liante coacht en faciliteert, samen zorgen we er voor dat we de volgende stap maken in wonen, zorg en welzijn. 

De Warren 8, 9203 HT Drachten

0512 591 100

Vorige
Volgende

Werken bij Lycklama Stins

Bij Zorggroep Liante werk je met je hoofd én met je hart. Je werkt in een inspirerende omgeving met boeiende mensen. Hier ben je welkom om te groeien en verder te komen in je vak. Werken, leren én genieten van je werk: daarvoor zit je bij ons helemaal goed.