Wonen in Lycklama Stins
  1. Wonen
  2. Wonen in Lycklama Stins

Wonen in Lycklama Stins

Lycklama Stins is een multifunctioneel woonzorgcentrum. We verlenen onder meer huisvesting, verzorging, verpleging, welzijn en begeleiding. Hierbij proberen we mensen te stimuleren en actief te houden in de zaken die ze zelf willen doen.

Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk een zorgplek nodig? Ook dan kunt u bij Lycklama Stins terecht. Dit kan zich voordoen wanneer u bijvoorbeeld na een verblijf in een ziekenhuis nog niet geheel in staat bent om uzelf te verzorgen of wanneer zelfstandig wonen tijdelijk niet mogelijk is. Voor tijdelijk verblijf is een indicatie via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig.

Groep- dagverzorging

Cliënten die wegens hun ziektebeeld meer behoefte hebben aan een vaste dagstructuur, kunnen deelnemen aan groep-dagverzorging. Dagelijks worden er diverse activiteiten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan bewegingsactiviteiten, creatieve handvaardigheid, koffiedrinken, spelletjes en gezamenlijk koken en eten.

Diensten

U kunt gebruik maken van een veelvoud aan handige diensten. Een receptie voor al uw vragen, een hotelmatige dienst die u helpt uw appartement schoon te houden, indien nodig boodschappen voor u doet, en een technische dienst voor allerhande klussen.

Lycklama Stins beschikt verder over onder meer een winkel, fysiotherapie- en pedicurepraktijk en een kapsalon. Bijzonder is dat onze keuken elke dag verse, warme maaltijden bereidt. U kunt uw maaltijd in uw eigen appartement nuttigen of in ons gezellige restaurant, zowel tussen de middag als ‘s avonds.

Aanmelden

Om in één van de locaties van Zorggroep Liante te wonen, is een indicatie nodig. Deze wordt afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Met een positieve indicatie voor verblijf heeft u, als overbruggingsperiode, meteen toegang tot bijvoorbeeld kortdurende opname.

Zorggroep Liante

Lycklama Stins is één van de zeven locaties van Zorggroep Liante.

Contact

Deken Mulderstraat 1
8472 AB Wolvega
T 0561 693 220

Menu