Zorgaanbod

Als bewoner van verzorgingshuis Lycklama Stins bepaalt u wat ervoor nodig is om prettig te kunnen wonen en leven. In ons diverse ouderenzorg pakket zit de gewenste hulp en ondersteuning er altijd tussen. Ook voor een gezellig samenzijn, leuke activiteiten of uitstapjes is op onze woonzorglocatie alle tijd en ruimte. Onze medewerkers helpen graag uw wensen te realiseren. Woont u in een eigen huis in de omgeving van Lycklama Stins? Neem dan ook eens een kijkje hieronder. Ons zorgaanbod is er ook voor u!

Overige diensten

Bij Lycklama Stins, onderdeel van Zorggroep Liante, is naast de bovenstaande diensten nog veel meer mogelijk.

Tarieven

Wanneer u komt wonen in of bij één van onze locaties zijn daar kosten aan verbonden. Denkt u hierbij aan het nummeren van kleding, tv- en telefoonabonnement, waskosten, verzekeringen, alarmering etc. Voor de gehanteerde tarieven verwijzen wij u graag naar de tarievenlijst.

Activiteiten

Een levendige en inspirerende omgeving betekent dat er veel activiteiten georganiseerd worden. Niet alleen onze medewerkers nemen dit voor hun rekening, ook bewoners en omwonenden hebben volop ruimte om activiteiten op te zetten. Op deze manier is iedere locatie een plaats waar elke dag wat te beleven is.