Wonen

Lycklama Stins is een multifunctioneel woonzorgcentrum. We verlenen onder meer huisvesting, verzorging, verpleging, welzijn en begeleiding. Hierbij proberen we mensen te stimuleren en actief te houden in de zaken die ze zelf willen doen.

Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk een zorgplek nodig? Ook dan kunt u bij Lycklama Stins terecht. Dit kan zich voordoen wanneer u bijvoorbeeld na een verblijf in een ziekenhuis nog niet geheel in staat bent om uzelf te verzorgen of wanneer zelfstandig wonen tijdelijk niet mogelijk is. Voor tijdelijk verblijf is een indicatie via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig.

Groep- dagverzorging

Cliënten die wegens hun ziektebeeld meer behoefte hebben aan een vaste dagstructuur, kunnen deelnemen aan groep-dagverzorging. Dagelijks worden er diverse activiteiten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan bewegingsactiviteiten, creatieve handvaardigheid, koffiedrinken, spelletjes en gezamenlijk koken en eten.

Diensten

In ons woonzorgcentrum bieden wij tal van diensten aan om het leven voor u, als bewoner, zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken. Het servicepunt van Lycklama Stins is de plek waar u met al uw vragen terecht kunt. Heeft u huishoudelijke hulp nodig? Geef het aan en wij zorgen ervoor dat uw appartement schoon en netjes blijft. Ook voor het doen van dagelijkse boodschappen en allerhande technische klussen helpen wij u graag.

Verder heeft Lycklama Stins meerdere voorzieningen, zoals een kapsalon, een winkel en een fysio- en pedicurepraktijk. In ons grand café kunt u iedere dag genieten van verse en warme maaltijden. Lukt het u niet om langs te komen? Geen probleem. Wij brengen het eten ook graag naar u toe. Voor dagelijkse beweging stapt u zo de beweegtuin binnen. En voor geestelijke bezinning bezoekt u onze katholieke kapel.

Meer informatie over wonen

Om in één van de locaties van Zorggroep Liante te wonen, is een indicatie nodig. Deze wordt afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Met een positieve indicatie voor verblijf heeft u, als overbruggingsperiode, meteen toegang tot bijvoorbeeld kortdurende opname.

Neem gerust contact met ons op via 0516 568 770 of vul het contactformulier in.

Ons zorgaanbod

U kunt bij Lycklama Stins kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis, in Lycklama Stins of in een van de andere woonzorgcentra van Zorggroep Liante.

Vorige
Volgende

Neem contact op

Meer informatie of vragen? Neem contact op met ons via onderstaande gegevens of het contactformulier.